Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr

Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri








 Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölüm Başkanı'ndan açılış mesajı


İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda görev yapan değerli akademisyenlerimiz, idari personelimiz ve sevgili öğrenciler;


2019-2020 öğretim yılı güz döneminde eğitimlerine başlamış olduğumuz Engellilerde Egzersiz ve Spor Bölümü öğrencilerimizle bir dönemi başarılı bir şeklide geride bırakarak daha büyük bir şevkle ve azimle bahar dönemi çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Güz dönemi çalışmalarımız hem alanı, hem öğrencilerimizi ve hem de paydaşlarımızı tanıma anlamında çok verimli geçmiştir. Kazandığımız bu deneyimlerle yeni dönemi ve geleceği daha iyi planlayarak yolumuza devam edeceğiz.
 
Bu dönemde de öğrencilerimizle olan birlikteliğimiz gerek ders içi ve gerekse de ders dışı etkinliklerle dolu dolu devam edecektir. Müfredat programındaki derslerimizi veren öğretim elemanlarımızın yetkinlikleri ve ders dışı etkinliklerde bize katkı verecek olan alanın üst düzeyde uzman kişileriyle eğitim-öğretime çok büyük katkı sağlamak önemli hedeflerimiz arasındadır.

Daha önce de belirttiğimiz gibi hedeflerimiz arasında bu alanda nitelikli eleman yetiştirme önemli bir yer tutmaktadır. Bu konuda öğrencilerimizin mevcut eğitimlerinin dışında, kariyerlerini yönlendirmek ve mesleki gelişimlerini sağlamak, yüksekokulumuzun en büyük hedefleri arasında yer almaktadır. Bu hedefler doğrultusunda üniversite - öğrenci- paydaş ortaklığını aktif etmeye yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz. Öğrencilerimizin istihdamları için paydaşlarımızın desteklerini isterken, aynı zamanda paydaşlarımızın eğitimli personel ihtiyaçlarını öğrencilerimiz ile karşılayarak spor alanına güçlü bir katkı sağlayacağımız kanaatini taşıyoruz.

Bölümüzdeki öğrencilerimiz için hedeflerimizi belirlerken, üniversitemizin vizyonuna uygun, değerli idari ve akademik personelimizin yeterlilikleri en büyük güvencemizden biridir.
 
Öğrencilerimizin gelişmesine katkı sağlayan herkese teşekkürü bir borç biliyorum. Bu bölümü seçerek engelli sporuna büyük katkılar sağlayacağına inandığım öğrencilerimize başarılar diliyorum.
 
Dr. Öğr. Üyesi Rüştü Şahin
Engellilerde Egzersiz ve Spor Bölüm Başkanı