Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri

Bölüm Başkanının Mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Taner Atasoy, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyıl dönemi mesajını yayımladı.

Sevgili Öğrenciler,

2020-2021 Bahar yarıyılında sizleri tekrardan okulumuzda yüz yüze eğitimde görmek bizlerin en büyük istek ve dilekleridir.  Ancak bu sürecin sizlerin katkıları ile sağlıklı bir şekilde yürütülerek başarılabileceğini unutmadan çalışmalarımıza birlikte devam edeceğiz.

Sevgili öğrenciler; içinde bulunduğumuz bu zor dönemin farkındayız, fakat her zorlukla beraber bir kolaylık olduğunu unutmadan azminizle ve çalışkanlığınızla sizlerin bu zorlu süreçten daha fazla güçlenmiş ve başarılı bir şekilde çıkacağınıza dair inancımız bakidir.
Bu dilek ve temenniler ile hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyor, daha güzel günlerde görüşmeyi diliyorum.