Egzersiz ve Spor Bilimleri

Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Haluk Saçaklı'nın Bahar Dönemi Açılış Mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü’nün değerli öğrencileri;

Üniversitemizin, pandemi döneminin daha en başında akademik takvime hızlıca entegre ederek, uygulamaya başlattığı online eğitim sistemi ile bir eğitim dönemini daha başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. Önceki dönemlerde olduğu gibi 2020-2021 bahar yarıyılında da sizleri en kısa zamanda yeniden aramızda görecekmişiz gibi, tüm hazırlıklarımızı içinde bulunduğumuz dönemin şartlarına en uygun nitelikte yapmaya devam ediyoruz.

Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü olarak; birçok alanda dijitalleşen yeni dünya düzenine uyum sağlayan öğrencilerimizi; TV, bilgisayar, akıllı cihazlar ile düzenlenen dijital egzersiz ve fiziksel aktivite programlarında görmekten büyük mutluluk duymaktayız.

Egzersiz ve insan sağlığı kavramlarının daha da önem kazandığı bu yüzyılda egzersiz ve spor bilimleri bölümü öğrencilerimizin hassas bir konumda olduğu aşikardır; bu doğrultuda, bölüm öğretim elemanlarımız ile sizlerin çağın ihtiyaçlarına yönelik nitelikte eğitim alabilmeniz için bütün imkanlarımızı seferber etmiş bulunmaktayız, bu vesileyle sizlerden de beklentimiz; güzel ülkemiz ve tüm dünya insanlarının sağlığı için üzerinize düşeni fazlasıyla yapmanızdır. Hepinizi sevgi ile selamlıyorum. Sağlıkla kalın.

Doç. Dr. Haluk Saçaklı