Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr

Antrenörlük Eğitimi








 Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanlığının Bahar Dönemi Açılış Mesajı


Sevgili İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencilerimiz...


İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu olarak sizlerin nitelikli bir eğitimin yanında branşınız ile ilgili yetkinliğinizi artıracak hassasiyeti göstermekteyiz. Müfredat programımızdan ayrı olarak planladığımız etkinliklerle gelişiminizi destekleme gayreti içerisinde olduğumuzu belirtmek isterim.

2019-2020 Eğitim Yılı Güz Yarıyılında yapmış olduğumuz seminerler sayesinde farklı konularda alanında söz sahibi hocalarımız tarafından faydalı bilgiler aldığınız kanaatini taşımaktayım. Aynı şekilde bahar yarıyılını ise, antrenörlük eğitimi bölümünün eğitim ve sosyalleşme dönemi olarak belirlediğimizi ve bütün etkinlik planlamamızı bu doğrultuda yaptığımızı belirtmek isterim.

Bahar yarıyılındaki etkinlik planlamamız içerisinde 2 eğitim, bir sosyal ve bir kültürel etkinlik bulunmaktadır. Antrenörlük Eğitimi Bölümü olarak geçtiğimiz dönem belirlemiş olduğumuz her sınıftan 2 temsilcinin bölüm toplantılarında, duyurularda, sizlerin taleplerinin iletilmesi konusunda üstlenmiş olduğu görev ile birlikte bölüm yönetiminde sizlerinde var olduğunuzu ve bölümümüz standartlarını birlikte yükselteceğimizi, öğrencilerimizi yani siz gelecekteki meslektaşlarımızı eğitimimizin merkezine aldığımızı söylemekten onur duyuyorum.

Yüksekokulumuzdaki ve bölümümüzdeki kalite belgelerinin yanı sıra sizlere çok daha iyi bir eğitim imkanı sunmak üzerine çalışmalarımızı sürdürmekte olduğumuzu, özellikle istihdam konusunda çalışmalarımızın sonucu olarak güzel gelişmeler yaşayacağımızın bilgisini paylaşmak isterim.

Gelecekteki meslektaşlarım, sizlerden gelecek adına bizlerin ve spor camiasının çok ciddi beklenti içerisinde olduğunu ve bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinize dair güvenimin tam olduğunu ifade etmek isterim.

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet SOYAL
Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı