Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun 3 Kasım 2022 tarihinde ev sahipliği yaptığı ve İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile Bilim ve Danışma Kurulu Toplantısı düzenlenmiştir.

İstanbul ilinde bulunan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürleri, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanları, Meslek Yüksekokulu Müdürleri ve temsilcilerinin katıldığı toplantı açılışını Rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin, İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ve BESYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Soyal gerçekleştirmiştir.  İstanbul il müdürlüğü ve üniversiteler paydaşlığında, sporda topluma hizmet uygulamaları, gönüllülük, gençlik ve spor faaliyetleri konuşulup, yeni projeler için görüşmeler yapılmıştır.