Antrenörlük Eğitimi

İGÜ BESYO Öğrencileri Markalar ve Spor Zirvesi’nde

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerimiz ve öğretim üyeleri, Sportsnet tarafından düzenlenen, sporun ve markaların Türkiye’deki en büyük buluşması Brand & Sport Summit yine sporcuları, yöneticileri ve uzmanlarının oturumlarına katılım sağlayıp, alandaki uygulamaları deneyim sahibi oldular.  Spor Bakanımızın, Federasyon başkanlarının, milli sporcuların, akademisyenlerin ve basın temsilcilerin paydaşı olduğu zirve sürecinde, sporun tüm disiplinlerinde uzmanlardan bilgi alışverişi yapılmıştır. Profesyonel spor kurumları ile görüşmeler yapılıp, üniversitemizin paydaşlık anlayışı doğrultusunda yeni anlaşmalar sağlanacaktır.

Öğrencilerimiz için, sporun dünyada ve ülkemizdeki var oluşu ve gelişmesi adına bir köprü görevi yapan organizasyon verimli geçmiştir.