Yüksekokul müdürünün açılış mesajı

Yüksekokul müdürü 2019-2020 Bahar Yarıyılı ile ilgili temennilerini paylaştığı bir mesaj yayımladı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun üyesi olan akademik ve idari mesai arkadaşlarım ve değerli öğrenciler;

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu olarak her dönem daha iyi bir eğitim sistemi, yenilenen uygulama alanları, sürekli gelişen akademik yapı ile birlikte uluslararasılaşma ve kaliteye yönelik yapılan çalışmalarımızın olumlu sonuçları bizleri mutlu etmektedir.

Yüksekokulumuz ve bölümlerimizin çalışmaları ile birlikte alınan uluslararası akreditasyon belgeleri ve kalite belgelerinin yanı sıra son olarak Rekreasyon Bölümümüzün akreditasyon süreci ile ilgili başvuru yapılmasının haklı gururunu yaşamaktayım.

Kıymetli öğrenciler, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz tüm bölümleri ile birlikte eğitim - öğretim sürecinin, sadece müfredat olarak değil, sizlere daha fazla katkı sağlayacağı düşünülen seminerler, bilimsel ve kültürel etkinlerle daha yönetildiğini belirtmek isterim. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu olarak İstanbul Başakşehir Belediyesi ile birlikte 4 Mart 2020 Çarşamba Günü yapılacak olan “AKADEMİK VE REEL SEKTÖR İŞ BİRLİĞİNDE SPOR ÇALIŞTAYI” sizlere daha iyi bir eğitim standardı sunmak, istihdam alanları oluşturmak, alanda sizlere katkı sağlayacak nitelikli eğitim ve kişisel gelişim kurslarının organize edilmesi adına oldukça önemli bir çalışma olduğunu ifade etmek istiyorum.

Değerli mesai arkadaşlarım, öğrencilerimizin geleceğine dair en önemli görevin bizlere düştüğünü hatırlatırken, her verilen görevde almış olduğunuz sorumluluk, özveri ve sağlamış olduğunuz başarıların devamını diler, 2019- 2020 Bahar Yarıyılının hepimiz için hayırlı olmasını temenni ederim.

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Soyal
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü