Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr


 Kanseri Yenen Şampiyon Milli Atlet Batuhan Buğra Eruygun Öğrencilerimiz ile Buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Koşu Kulübü, Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü Arş. Gör Şeyma Öznur Cesur’un danışmanlığında “Kanseri Yenen Şampiyon Milli Atlet Batuhan Buğra Eruygun” söyleşisi gerçekleştirdi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Koşu Kulübü yönetim kadrosunda bulunan Antrenörlük Eğitimi 2. Sınıf öğrencisi Kübra Kayabaşı'nın moderatör olarak yer aldığı söyleşide Batuhan Buğra Eruygun, spora başlama sürecinden kanser olma, kanseri yendikten sonra Türkiye ve Balkan şampiyonu olma sürecine kadar uzanan başarı hikâyesini İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Etkinlik sonrası Batuhan Buğra Eruygun'a Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr.Gör. Sayın Gökçe Oktay tarafından plaket ve Koşu Kulübü Danışmanı Arş. Gör. Şeyma Öznur Cesur tarafından teşekkür belgesi verilmiştir.
 
Sayın Batuhan Buğra Eruygun'u öğrencilerimizle buluşturmaktan büyük onur duyduk. Öğrencilerimize sağladığı değerli katkıların dan dolayı kendilerine ve bu söyleşiyi  düzenleyen İGÜ Koşu Kulübü'ne teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Haberler

Tüm Haberler