Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr


 İGÜ Koşu Kulübü ve Beylikdüzü Belediyesi iş birliğiyle Yaşam Vadisi Spor Şenliği düzenledi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Koşu Kulübü'nün Beylikdüzü Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiği Yaşam Vadisi Spor Şenliği renkli geçti.

Halk, Üniversiteli ve Çocuk kategorilerinde gerçekleştirilen koşu etkinliğinin ardından Yaşam Vadisi Sahnesi’nde sahnelenen pilates, aerobik, yoga, zumba, aikido, capoeira, modern dans, cimnastik ve Paw Tauch Hip-Hap gösterileri sporseverler tarafından ilgiyle izlendi.

YAŞAM VADİSİ SPOR ŞENLİĞİ ORGANİZASYONU DÜZENLENDİ
 
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Koşu Kulübü önderliğinde, İstanbul Gelişim Üniversitesi Besyo ve Beylikdüzü Belediyesi işbirliğiyle 28 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirdiği Yaşam Vadisi Spor Şenliği 7’den 70’e tüm sporseverleri bir araya getirdi. 

Yaşam Vadisi Spor Şenliği çok renkli geçti. Halk, Üniversiteli ve Çocuk kategorilerinde gerçekleştirilen koşu etkinliğinin ardından Yaşam Vadisi Sahnesi’nde sahnelenen zumba, modern dans, aikido/Capoeira, cimnastik, Paw Touch Hip-Hop konseri sahne gösterileri sporseverler tarafından ilgiyle izlendi.  Sahne gösterileri devam ederken Yaşam Vadisi çim alanında yoga, Pilates/Aerobik, Çocuk Koordinasyon Parkuru ve Basketbol Turnuvası etkinlikleri düzenlendi.
 
KOŞU ORGANİZASYONUNA KATILIM YOĞUNDU

Genciyle yaşlısıyla yüzlerce sporseveri buluşturan Yaşam Vadisi Spor Şenliği, Yaşam Vadisi Tören Alanı’ndan başlayıp 1.Etap içinde devam eden koşu ile başladı. 

Halk ve Üniversiteli kategorilerinde katılımcılar 4 km koşarken Çocuk kategorisine katılım sağlayan minikler 800 metre koşarak bitiş çizgisine varmak için ter attı. Halk ve Üniversiteli koşu etkinliğinin birincileri bir yıl, ikincileri altı ay, üçüncüleri üç aylık spor merkezlerine üyelik ödülünün sahibi oldu. Çocuk Koşusu’ndaysa katılan her çocuk madalya ve spor merkezlerinden 1 aylık yüzme eğtimi ile ödüllendirildi. 

Koşu sonunda dereceye girenler, ödüllerini Beylikdüzü Belediye 1.Başkan Vekili Serdal Mumcu, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi ve Spor Komisyonu Başkanı Ali Mesut Çelik, Spor ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Fidan Gül ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Mehmet Soyal’ın elinden aldı.




Haberler

Tüm Haberler