İstanbul Gelişim Üniversitesi futbol takımından güzel başlangıç

İstanbul Gelişim Üniversitesi ile Bilgi Üniversitesi’ni karşı karşıya getiren müsabaka Örnektepe Stadı’nda saat 13.00’da gerçekleşti.
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun (TUSF) organize ettiği İstanbul Erkekler 1. Lig Futbol Turnuvası'nda üniversitemizi temsil eden futbol takımımız grubundaki ilk maçında Bilgi Üniversitesi futbol takımını 3-2 mağlup ederek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.

Toplamda 16 takımın mücadele ettiği organizasyonda; İstanbul Bilgi Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, İstanbul Okan Üniversitesi ve İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu ile B Grubu'nda yer alan İstanbul Gelişim Üniversitesi Futbol Takımı, ilk müsabakasında İstanbul Bilgi Üniversitesi ile karşılaştı.

Karşılıklı gollerle sonuçlanan müsabaka neticesinde rakibini 3-2 mağlup ederek organizasyona galibiyetle başlayan takımımızı ve teknik ekibimizi tebrik eder, turnuvanın kalan maçlarında başarılar dileriz.