Büyük Atatürk'ü Saygı ve Özlemle Anıyoruz

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83. yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 83. yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlük Binası bahçesinde düzenlenen törenle anıldı.  Törene Üniversitenin akademik personelleri ve idari kadrosu katılım gösterdi. İstiklal Marşı okundu ve saatler 09.05'i, gösterdiğinde sirenler çaldı ve saygı duruşuna geçildi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83. yıl dönümünde saygıyla anıyoruz.

Törene Üniversitenin Akademik Personelleri ve İdari kadrosu katılım gösterdi. İstiklal Marşı okundu ve saatler 09.05'i, gösterdiğinde sirenler çaldı ve saygı duruşuna geçildi.