Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr


 BESYO Oryantasyon Programı tamamlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun 2019-2020 Akademik Yılı'nda kayıt yaptıran yeni öğrencilerine yönelik düzenlediği Oryantasyon Programı tamamlandı.
Konferans Salonu'nda düzenlenen oryantasyon toplantısına, üniversite rektör yardımcılarından Prof. Dr. Nail Öztaş, BESYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Soyal ve yüksekokulumuzun akademik kadroları katılırken, toplantıda konuşan Prof. Dr. Nail Öztaş yeni öğrencilerimize önemli bilgiler verdi.

Prof. Dr. Öztaş sözlerini; "Okulumuzu tercih ederek çok doğru bir karar verdiniz. Gerek tesis gerek de sosyal imkanlarınızla birlikte bilim dünyasına önemli katkılar yapacağınızı ümit ediyorum. Öğrencilerimizin yurt dışına ve dünyaya açılmalarını bekliyor ve destekliyoruz.  Bu konuda şanslı öğrencilersiniz." diyerek tamamladı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Soyal da, "Uluslararası düzeyde akreditasyonlar kazanan ve son olarak ISO 9001 Tescil Belgesi elde eden yüksekokulumuz, Türkiye'de sayılı yüksekokul ya da fakültelerden biridir. Bu nedenle eğitim kalitemizi gün geçtikçe yukarıya taşımaya devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Oryantasyon etkinliğine katılan Yüksekokul Bölümlerimizin Başkanları ise, öğrencilerimize eğitim görecekleri bölümlerin ders içerikleri ve öğrenim alanlarıyla ilgili bilgi paylaşımı yaptı, mezun olduktan sonra kariyer ve istihdam olanakları hakkında kapsamlı bilgi verdi.

Toplantıda ayrıca öğrencilerimize, Öğrenci Bilgi Sistemini (OBİS) nasıl kullanabilecekleri konusunda ve çeşitli yönetmelik ve yönergeler hususunda bilgilendirmeler yapıldı.




Haberler

Tüm Haberler