Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr


 Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencileri Spor Dergiciliği Ve Editörlüğü Seminerine Katıldı

Seminere Öğr. Gör. Tekmil Sezen GÖKSU ve Öğr. Gör Deniz DEMİR BOLÇAY koordinatörlüğünde seminere Antrenörlük, Spor Yöneticiliği, Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü ve Rekreasyon bölümü öğrencilerinden oluşan 40 kişilik öğrenci katılımı gerçekleştirilmiştir.
Spor Çalışmaları Merkezi Seminer Serisi’nin etkinliği olan ‘Spor Dergiciliği ve Editörlüğü' semineri 31 Ekim Çarşamba günü Cibali'de bulunan Spor Çalışmaları Merkezi Fener Salonu'nda saat 18:00-20:00 arasında düzenlenmiştir. Konuk konuşmacı Banu Yelkovan, Gazeteciliğe Radikal'de başladı.

Four Four Two'da genel yayın yönetmeni olarak çalıştı. CNN Türk ve NTV Spor'da televizyonculuk yaptı. Bugünlerde Socrates'in Almanca edisyonunun yazı işleri müdürü görevini yürütmektedir. Spor medyasında uzun yıllardır görev yapan Yelkovan, İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerinin sorularını yanıtladı.

Öğr. Gör. Tekmil Sezen GÖKSU ve Öğr. Gör Deniz DEMİR BOLÇAY koordinatörlüğünde seminere Antrenörlük, Spor Yöneticiliği, Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü ve Rekreasyon bölümü öğrencilerinden oluşan 40 kişilik öğrenci katılımı gerçekleştirilmiştir. İnteraktif bir söyleşiden oluşan seminerde, özellikle  dergi editörlüğü, editörlük yapmak isteyenlerin taşıması gereken özellikler, spor dergilerinin hedef kitleleri ve yazarlarının seçilme kriterleri gibi konular hakkında bilgilendirme yapıldı. Özellikle Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerimizin veya mezunlarımızın iş gücü olarak bu sektörde yer almak istedikleri ve izleyecek yol üzerine keyifli bir söyleşi yapıldı.

Öğrencilerimiz sorularıyla ve ilgileriyle seminer süresi ve sonrasında fazlasıyla dikkat çekmiştir. Bu ilgileri ve öğrenme istekleri için teşekkür ederiz.




Haberler

Tüm Haberler