Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencileri Beşiktaş Futbol A Takımı antrenmanını ziyaret etti

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Antrenörlük Eğitimi bölümü öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi Rüştü Şahin’in yürütmekte olduğu Antrenman bilgisi dersi kapsamında Nevzat Demir tesislerinde Beşiktaş Futbol A takımı antrenmanını gözlem yapmak amacıyla ziyaret etti.
İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden 18 öğrencinin katıldığı etkinlik dersin öğretim üyesi Rüştü Şahin nezaretinde gerçekleştirildi.

Antrenman gözlemi sonrasında takım antrenörü Doç. Dr. Şeref Çiçek öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirdi ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Doç.Dr. Şeref Çiçek’i öğrencilerimizle buluşturmaktan büyük onur duyduk. Öğrencilere sağladığı değerli katkılarından dolayı kendilerine ve bu etkinliği düzenleyen Antrenörlük Eğitimi bölümü Dr. Öğr. Üyesi Rüştü Şahin’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.