Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr


 Altınordu FK Başkanı Seyit Mehmet Özkan Bilim ve Futbol Söyleşisi-III Programı Kapsamında İGÜ'lü Gençlerle Bir Araya Geldi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, BESYO; ‘’Futbolun Problem Sahalarının Tespiti ve Çözüm Önerileri’’ konusunda, futbolu bilime yaklaştırabilmek maksadıyla, sektör temsilcileriyle düzenli olarak yürütülen bir dizi etkinlik arasına, şimdi de ülkemiz futbol kulüpleri alt yapıları için model olabilecek Altınordu Futbol kulübünün uygulamalarını dinlemek üzere kulüp başkanını misafir ettik.
Son yıllarda, Ulusal ve Uluslararası spor otoritelerinin de övgüsünü kazanmış olan Altınordu FK. kendi yetiştirdiği futbolcuları ile en geç 2020-2021 sezonunda süper lige çıkmayı hedef alan ve dünyada futbolcu yetiştirici kulübü olma vizyonu ile dikkat çekmektedir.     
                     
Bilim ve Futbol Söyleşisi – III kapsamında, Altınordu F.K.nün başkanı Sayın Seyit Mehmet Özkan ile söyleşi moderatörü Spor Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Serdar Samur, 25 NİSAN 2018 günü, saat 10.30 -12.30 arasında, Gelişim Tower konferans  salonunda ‘’ bir araya gelmiştir.

Söyleşide; Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) futbol ve eğitim müfredatı, gelecek planları, Türk futbolunun sorunları ve çözüm önerileri dile getirildi.



Haberler

Tüm Haberler