Yabancı Dil Yeterlilik (IGUYET) Sınavları Hakkında

Sevgili öğrenciler,

IGUYET 2 hazırlık atlama sınavı 28-29-30 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Sınavın test ve yazma kısmını 28 Eylül saat 10.00'dan 23.59'a kadar bireysel olarak LMS sistemi üzerinden tamamlayabilirsiniz.

Sınavın konuşma kısmına 28-29-30 Eylül 2021 tarihlerinde, size verilen gün ve saatte katılabilirsiniz. Konuşma sınavınızın bilgilerini aşağıdaki dosyadan öğrenci numarananızı aratarak bulabilirsiniz. Lütfen size verilen gün ve saat aralığı dışındaki konuşma oturumlarına katılamayacağınızı göz önünde bulundurup oturumunuza zamanında girmeye özen gösterin.

Bir kez daha sınavın üniversitenin öğrenme sistemi ALMS üzerinden yapılacağını hatırlatmak isteriz. ALMS’ye giriş yapmak için tıklayın.

ALMS kullanıcı isminiz öğrenci numaranız, şifreniz ise TC kimlik numaranızdır.

Sistemle ilgili teknik bir sorun yaşarsanız Uzaktan Eğitim Birimine uzem@gelisim.edu.tr adresine mail atarak ya da (0212)422 70 00- dahili 7912’yi arayarak yardım alabilirsiniz.

SINAV LİSTESİNE BURADAN ERİŞEBİLİRSİNİZ