Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr

Spor Yöneticiliği








 Spor Yöneticiliği Bölümü Doç. Dr. Kubilay Çimen’in güz yarıyılı mesajı


İstanbul Gelişim Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü Doç. Dr. Kubilay Çimen’in güz yarıyılı ile ilgili temenni ve hoş geldiniz mesajı yayımlandı.


Spor Yöneticiliği Bölümü üyesi olan değerli akademisyenlerimiz, idari personelimiz ve sevgili öğrenciler;

2019-2020 eğitim-öğretim yılı, güz yarıyılı itibariyle güçlenen akademik kadromuz ile birlikte yenilenen tesislerimizde güzel bir başlangıç yapılmıştır. Tesislerimizde, fitness salonu, jimnastik salonu, dans salonu, mücadele sporları salonu, atletizm pisti, tenis kortları, serbest etkinlik alanı ve spor salonu bulunmaktadır. Tesislerimizdeki uygulama alanları öğrencilerimize, eğitim aldıkları spor branşlarında ve özellikle  de uzmanlık branşlarında yaparak ve yaşayarak öğrenme olanağı sunmaktadır. Bu olanağın öğrencilerimizin mesleki geleceklerine katkı sağlayacağı, sporu yönetirken spor olaylarını çok yönlü olarak değerlendirebilme yetilerini güçlendireceği düşünülmektedir.

Spor Yöneticiliği Bölümü geçmiş dönemde uluslararası akreditasyon kuruluşlarından biri olan AQAS tarafından akredite edilmiştir. Buna ilaveten öğrencilerimizin yüksek standartlarda eğitim alabilmesi için gerekli müfredat güncellemesi dış paydaşlarımızın görüşleri ve öğrencilerimizin geri bildirimleri dikkate alınıp yenilenerek ve tesisleşmedeki iyileştirmeler sağlanarak bu yıl İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz TS EN İSO 9001:2015 KALİTE BELGESİ’ni almıştır. Bu süreçte emeği geçen tüm akademik personelimize teşekkür ederim. Geçtiğimiz dönemlerde hedeflenen çalışmaların başarıyla gerçekleştirildiği bir dönem olmuştur.

Sevgili öğrencilerimiz;

Bu eğitim-öğretim döneminde de saygın, disiplinli, çalışkan, alanında değer üretebilecek bir birey olma hedefinize ulaşmak için derslerinize bir önceki döneme oranla daha gayretli, özenli ve özverili çalışacağınıza yürekten inanıyor ve sizlere başarılar dileyerek sevgilerimizi sunuyoruz.

Değerli akademisyenlerimiz;

Görevinizde özverili çalışmalarınızın devamını ve 2019-2020 eğitim-öğretim yılı güz yarılının sağlıklı ve başarılı geçmesini diliyoruz.


Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı
Doç. Dr. Kubilay Çimen