Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr

Spor Yöneticiliği








 ''Spor Pazarlamasında Yeni Trendler'' semineri gerçekleştirildi


İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bünyesinde kurulan Girişimci Sporcular Kulübü tarafından ‘‘Spor Pazarlamasında Yeni Trendler’’ konulu seminerimiz 25 Aralık 2018 tarihinde 13.00-15.00 saatleri arasında Gelişim Tower Oditoryumu’nda gerçekleştirilmiştir.


Galatasaray Spor Kulübü Pazarlama Müdürlüğü, Türkiye Futbol Federasyonu Pazarlama Müdürlüğü, Darüşşafaka Doğuş Basketbol Pazarlama Müdürlüğü, Sportsnet Octagon Koordinatörlüğü, Pro League Commite Abu Dhabi Pazarlama ve İletişim Direktörlüğü görevlerini yürütmüş olan Burak Gürkan deneyimlerini öğrencilerimize aktarmıştır. Ayrıca Spor Pazarlaması, 360 Derece İletişim ve Temel Unsurlar, Markalaşma ve Marka Yönetimi, Sponsorluk,  Kulüpler ve Federasyonlarda Pazarlama konularından bahsederek, spor pazarlamasında uygulanan yeni teknoloji ve pazarlama etkinlikleri hakkında bilgiler vermiştir.

Programa başlamadan önce, Girişimci Sporcular Kulübü Danışmanı Öğr. Gör. Tekmil Sezen Göksu önderliğinde Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri ''İşitme Engellilerde Farkındalık Yaratmak'' amacıyla Beşiktaş Spor Kulübüne ait marşları işitme engelliler diliyle söylemişlerdir.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği seminere yüksekokulumuz Öğr. Gör. Deniz Demir Bolçay, Öğr. Gör. Özgür Doğan, Arş. Gör Cüneyt Seydioğlu, Arş. Gör. Aydıner Attila ve Arş. Gör. Mustafa Demir katılım sağlamıştır.

Seminer sonunda konuğumuz Burak Gürkan'a plaketini Öğr. Gör. Deniz Demir Bolçay takdim etmiştir.