Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr

Spor Yöneticiliği








 ''Spor Merkezleri Yönetimi ve Yeni Yaklaşımlar'' semineri


İstanbul Gelişim Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri, kendilerini yakından ilgilendiren sporun yönetimi ve işletmesi konusunda gerçekleştirilen seminere yoğun ilgi gösterdi.


İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrenci kulüplerinden Sağlık için Egzersiz ve Sporun Liderleri Kulübü'nün düzenlemiş olduğu "Spor Merkezleri Yönetimi ve Yeni Yaklaşımlar" adlı seminer, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor Yöneticiliği Bölümü bünyesinde gerçekleştirildi.
 
Spor Yöneticiliği Bölüm Bşk. Yrd. Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem Öner'in başkanlık ettiği seminere 7/24 Fitness Club Yöneticisi Emre Düzgün katılım sağladı. Düzgün, fitness işletmeciliği ve spor merkezleri yönetimleri alanındaki tecrübelerini öğrencilere aktarırken, sportif hizmet ve iletişim arasındaki uyumun önemine dikkat çekti.
 
Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği seminerde aynı zamanda Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Soyal da hazır bulundu. Soyal, 7/24 Fitness Club Yöneticisi Emre Düzgün'e katılımları için teşekkürlerini iletti.