SPOR YÖNETİCİLİĞİ

Öğrencilerimiz U18 Indoor Match‘a Gençlik ve Spor Gönüllüleri olarak katılım sağladı

18.03.2019 Pzt 04:45

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun ev sahipliğini yaptığı U18 Indoor Match’ta öğrencilerimiz Gençlik ve Spor Gönüllüleri olarak etkinliğe katılım göstermiştir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi - U18 Indoor Match‘a Gençlik ve Spor Gönüllüleri olarak katılım sağladı
Türkiye Atletizm Federasyonu’nun ev sahipliğinde 6 Mart 2019 Çarşamba günü Türkiye, Belarus, Ukrayna, Fransa ve Kazakistan’ın katılımıyla U18 takımlarını salonda bir araya getiren U18 Indoor Match’ta İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük, Rekreasyon ve Spor Yöneticiliği Bölümleri öğrencilerimiz Öğr. Gör. Tekmil Sezen Göksu önderliğinde Gençlik ve Spor Gönüllüleri olarak etkinliğe katılım sağladı.

Türkiye salon atletizm sezonunun sondan bir önceki yarışması olan U18 Indoor Match, Türkiye, Belarus, Ukrayna, Fransa ve Kazakistan'ın katılımıyla Ataköy Atletizm Salonu'nda yapıldı. Tek günlük müsabakalarda 114 puan toplayan Fransa birinci olurken, 87 puanlı Türkiye ikinci, 86 puanlı Belarus üçüncü, 83 puanlı Ukrayna dördüncü, 14 puan toplayabilen Kazakistan ise beşinci sırayı aldı. Turnuvada Türkiye 3 altın, 7 gümüş, 10 bronz madalya olmak üzere toplam 20 madalya elde etti.

İGÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğr. Gör. Tekmil Sezen Göksu, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar tarafından teşekkür plaketi ile ödüllendirildi.