Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr

Spor Yöneticiliği








 İlk mezunlarımızdan Erdal Çelik, ''Fit Kariyerler'' etkinliğimizin ilk konuğu olmuştur


İGÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Spor Yöneticiliği Bölümü ilk mezunlarımızdan Erdal Çelik, Spor Yöneticiliği Bölümü 1. sınıf öğrencileri ile interaktif bir söyleşi gerçekleştirdi


İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu olarak mezun öğrencilerimizle bağımızı koparmıyor, daha da güçlendiriyoruz. Bu çalışmalara öncelikle ‘’Fit Kariyerler’’ projesi ile hayat vermeye başladık. Fit Kariyerler, spor sektöründe kariyerlerini şekillendirmiş spor insanlarının öğrencilerimizle bir araya gelerek deneyimlerini paylaşıp onlara yol göstermeleri amacıyla oluşturulmuştur.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Tekmil Sezen Göksu tarafından 09.10.2018 tarihinde başlatılan ‘’Fit Kariyerler’’ etkinliğinin ilk konuğu, BESYO Spor Yöneticiliği Bölümü ilk mezunlarımızdan Erdal Çelik oldu.  Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğünde görev yapan Erdal Çelik, Spor Yöneticiliği 1. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi ve Gelişim Üniversitesini seçme sebeplerini, kariyerini oluştururken okulumuzdan faydalanmasıyla ilgili bir söyleşi gerçekleştirildi. Üniversitemizin şartları, imkânları, eğitiminin sektörde iyi bir konumda yer alması ve bunu sağlayan mezunlarımızın bizlerle iş birliği içinde olması gurur vericiydi. Karşılıklı interaktif olarak geliştirilen söyleşi keyifli ve faydalı geçti. Söyleşi sonunda soruları yanıtlayan Erdal Çelik'e, İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tekmil Sezen Göksu tarafından sertifikası verilmiştir.