Spor Yöneticiliği

İstanbul Gelişim Üniversitesi Namağlup Devam Dedi

İstanbul Gelişim Üniversitesi futbol takımımız, Doğuş Üniversitesi ile oynadığı müsabaka sonucunda sahadan 3-1 galip ayrılmayı başardı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun organize ettiği (TUSF) futbol erkekler 1. lig B grubunda mücadele eden futbol takımımız 6’da 6 yaparak kayıpsız bir şekilde yoluna devam ediyor.

11 Aralık 2019 tarihinde saat 15:00’da Kavacık Spor Futbol Sahası’nda Doğuş Üniversitesi ile oynanan müsabakanın ilk devresi karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. İkinci yarıda baskılı bir oyun ortaya koyan takımımız, bulduğu iki golle galibiyete ulaşmayı başardı.

Elde ettiği bu galibiyetle grupta yoluna kayıpsız devam eden takımımız, B grubunu lider olarak bitirmeyi garantiledi. Son maçında Örnektepe Stadında Özyeğin Üniversitesi ile karşılaşacak olan takımımız sonuç ne olursa olsun gruptan birincilikle ayrılmayı garantilemiş bulunuyor.