Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr

Spor Yöneticiliği








 Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Kubilay Çimen’in 2020-2021 Bahar Yarıyılı Mesajı


İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Kubilay Çimen, 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar döneminin tüm üniversite çalışanları ve öğrenciler için sağlıklı ve başarılı geçmesini temenni etti.



İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda görev yapmakta olan değerli akademisyenlerimiz, kıymetli idari personelimiz ve sevgili öğrencilerimiz;

Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan Covid-19 süreci sebebiyle, 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar döneminde güz dönemindeki gibi online eğitim ile devam etmek durumundayız. Güz döneminde Sağlık Bakanlığımızın karaları doğrultusunda, Üniversitemizin aldığı tedbirlere bağlı olarak eğitim öğretim programlarını büyük bir titizlik ile yürütmeye gayret gösterdik. BU dönemde gerek biz akademisyenler gerekse siz öğrencilerimiz yeni şartlara uyum sağlamaya çalışarak görevlerimizin gereğini yerine getirmeye çalıştık. Dünyadaki ve Ülkemizdeki son gelişmeler dikkate alındığında zor bir dönemden geçmekte olduğumuz gerçeğini göz ardı etmemek büyük önem taşımaktadır.

Ülkemizin ve Milletimizin güçlü kalabilmesi ve bulunduğu coğrafyada söz sahibi olabilmesi her bireyin kendi kulvarında nitelikli değer üretebilmesi ile mümkündür. İçinde bulunduğumuz şartlar bu toplumun tüm fertlerinin büyük bir özveri ve gayret içinde çalışmasını zorunlu kılmaktadır. Bu doğrultuda biz akademisyenler olarak daha büyük bir sorumluluk anlayışı ve titizlikle çalışarak, derslerin aktarımını siz değerli öğrencilerimize ulaştırmaya gayret edeceğiz. Siz değerli öğrencilerimizin, aynı bilinç ile alanında değer üretebilecek bir birey olabilme yolunda daha gayretli ve daha özverili çalışarak sorumluluklarınızı yerine getireceğinize yürekten inanıyoruz. Bizlerin bu zorlu süreçte, size destek vermek üzere her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Değerli akademisyenlerimiz; 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar dönemin, online eğitim sürecinin başarılı geçmesini diliyor ve sağlık temenni ediyorum.

Gönülden başarılar dileyerek sevgilerimizi sunuyoruz.