Rekreasyon

"Rekreasyonel sporun pedagojik temelleri” ve “turizm ve rekreasyon ilişkisi” semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Spor Yöneticiliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Öner’in yürütmekte olduğu Rekreasyon ve Spor Bilimine Giriş dersine konuk konuşmacı olarak Kartal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik konuk oldu.

Herkesin katılımına açık olarak düzenlenen bu seminerde “ Rekreasyonel "sporun pedagojik temellerini” ve “turizm ve rekreasyon ilişkisi” konularında bilgi aldılar.

Kartal Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Baturalp Eliçevik’ i okulumuzda ağırlamak ve öğrencilerimizle buluşturmaktan onur duymuş bulunmaktayız. Ziyaretleri ve öğrencilerimize sağladığı değerli katkılarından dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.