Egzersiz ve Spor Bilimleri

Yeni Dış Paydaşımız FMI

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Fitness Movement Institute (FMI) arasında yapılan dış paydaş anlaşmasında imzalar atıldı.

Öğrencilerimizin mesleki yeterliliklerini ve alan uygulamaları becerilerini geliştirebilmesi için daha önce birçok kurumla dış paydaş anlaşmasına imza atan yüksekokulumuz, Fitness Movement Institute (FMI) ile işbirliği yaparak öğrencilerimizin mesleki deneyimlerini arttırmayı hedefliyor.

Yüksekokulumuz ile FMI arasında yapılan anlaşmada;

• Bilimsel araştırma, çalıştay vb. projelerde,
  • Spor organizasyonlarında,
  • Ve hizmet içi eğitim, seminer ve sertifika programlarında, çözüm ortaklığı yapılması gibi konular yer alıyor.

FMI Hakkında

Fitness, Egzersiz, Sportif Performans, Sivil Sağlık ve Endüstriyel Fitness gibi içinde hareketi barındıran tüm alanlarda başta eğitim olmak üzere basılı yayın, bilimsel etkinlikler, ölçme değerlendirme ve iş geliştirme faaliyetlerini gerçekleştiren, 14 yıllık sektör deneyimine sahip ekibi ile alanında Türkiye’nin ilk özel enstitülerinden biridir.