EGZERSİZ VE SPOR BİLİMLERİ

Genetıc Trainer semineri düzenlendi

01.03.2019 Cum 10:41

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Koşu Kulübü, Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü Arş. Gör Şeyma Öznur Cesur’un danışmanlığında “Genetic Trainer” semineri gerçekleştirdi.

IGU BESYO
İGU Koşu Kulübü tarafından düzenlenen Genetic Passport Eğitim Direktörü Uzman Biyolog Sayın Serkan Doğan'ın konuşmacı olarak yer aldığı “Genetic Trainer” seminerinde sportif performansın belirlenmesinde genetik testlerin önemi, genetik yapıya en uygun spor branşının belirlenmesi, antrenman tekniklerinin ve beslenme programlarının düzenlenmesi konularında önemli bilgiler verildi ve katılımcılardan gelen sorular yanıtlandı.

Yoğun ilgilinin olduğu seminer sonrasında katılımcılara Serkan Doğan tarafından “Genetic Trainer” sertifikası verildi.

Sayın Uzman Biyolog Serkan Doğan’ı öğrencilerimizle buluşturmaktan büyük onur duyduk. Öğrencilerimize sağladığı değerli katkıların dan dolayı kendilerine ve bu semineri düzenleyen İGÜ Koşu Kulübüne teşekkürlerimizi sunuyoruz.