Egzersiz ve Spor Bilimleri

Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Haluk Saçaklı'nın dönem açılış mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü’nde okuyan değerli öğrencilerimiz;

Geçen dönem bölümümüzün ilk mezunlarını verdik. 4 yıl boyunca onlara İGÜ ailesi olarak, onların hep yanında olmaya gayret gösterdik. Buradan öğrendiklerinin üzerine atacakları deneyim ve bilgiler ile İnşallah mesleki hayatlarında başarılı olacaklar. Dünya genelinde kötü beslenmeden kaynaklanan şişmanlık birinci sıradayken, artık ne yazık ki bugün birinci sıraya hareketsiz bir yaşantıdan kaynaklanan şişmanlık yerleşti.

Sizleri bu konuda biz hocalarınız Obezite Egzersizi konusunda bilinçlendirerek yetiştirme gayretinde olacağız. Spor camiasında da kondisyoner ihtiyacını karşılayabilecek donanımda birer uzman kondisyoner olarak yetişmenize katkı sağlayacağız. Sizlere her türlü desteği verecek değerli hocalarımız ve siz öğrencilerimizin 2019-2020 Eğitim-Öğretim Güz yarıyılını en verimli şekilde geçirmenizi temenni eder gözlerinizden öperim.

Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölüm Başkanı

Dr. Öğr. Üyesi Haluk Saçaklı