Egzersiz ve Spor Bilimleri

BESYO 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü’nde etkinlikler düzenledi

"3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü" kapsamında gerçekleştirilen etkinlikleri; Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri bölümü öğrencilerinin Pendik/ Dolayoba'da bulunan Bütünleşik Fiziksel Aktivite Merkezi’nde (BUFAM) spor eğitimi alan özel gereksinimli çocukları ziyaretleri ve eğitimlerine aktif olarak katılım sağladı.

Bilimsel, Kültürel, Sosyal ve Sportif Faaliyetler Komisyonu tarafından engelli sporları konusunda farkındalık yaratmak amacıyla golbol, ampüte futbol ve basketbol branşlarında sürdürülen etkinliklerle hafta boyunca devam etmiştir.

"Gelişim Engel Tanımaz" sloganıyla yürütülen etkinliklerin, geleceğin beden eğitimcilerinin bu alanda deneyim kazanmaları ve özel gereksinimli bireylere yönelik olumlu tutum geliştirmeleri açısından da destekleyici olduğu düşünülmektedir.