Egzersiz ve Spor Bilimleri

Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Haluk Saçaklı'nın Dönem Açılış Mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO)  Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü’nde okuyan değerli öğrencilerimiz;

İlk mezunlarını verdiğimiz  bölümümüzden geçtiğimiz yıl BESYO birincisi çıkardık ve dereceye giren bölüm  öğrencimiz  yurtdışında tanınmış bir üniversiteden eğitim için kabul mektubu aldı. Ülkemizde sayılı üniversitelerde bulunan egzersiz ve spor bilimleri bölümü olarak, gelişen teknoloji ve ilerlemeler doğrultusunda gerek eğitim müfredatımızı gerekse öğretim kadromuzu, sizlere her daim rehberlik edecek şekilde revize etmekteyiz.

Geleceğin egzersiz ve spor bilimcileri olarak, sürekli büyüyen ve gelişen güzel ülkemiz için kendi adınıza düşen görevi, almış olduğunuz ilim ışığı eşliğinde heryerde layıkıyla yapacağınızdan hiç şüphemiz yoktur.

Her 4 yıl ve her zaman İGÜ ailesi olarak, bütün öğrencilerimizin hep yanında olmaya gayret gösterdik. Bundan sonraki her 4 yılda ve kariyer hayatınız boyunca bir gölge gibi etrafınızda sizinle dolaşacağımızı, bizlerden almış olduğunuz bilgi ve birikimleriniz ile neler başardığınızı görmenin mutluluğunu yaşayacağımızı bilmenizi isteriz.

Sizlere her türlü desteği verecek değerli hocalarımız ve siz öğrencilerimizin 2019-2020 Eğitim-Öğretim Bahar yarıyılını en verimli şekilde geçirmenizi temenni eder gözlerinizden öperim.