ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ

Yüksekokulumuz Yüzme Dersleri

31.12.2018 Pzt 02:46

2018-2019 eğitim öğretim yılı Güz yarıyılında İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun yüzme derslerini Beylikdüzü Spor Kompleksi olimpik yüzme havuzunda yürütülmeye devam edilmektedir.

Yüzme uzmanlık-seçmeli dersleri
        Yüksekokulumuz müfredatında yer alan Antrenörlük Eğitimi bölümü 3. ve 4. Sınıf uzmanlık alanı yüzme dersleri ve 3. Sınıf uygulamalı seçmeli yüzme dersleri Doç. Dr. Kubilay Çimen, Öğr. Gör. Gökçe Oktay, Öğr. Gör. Harun Ayar tarafından yürütülmektedir.

2018-2019 Güz yarıyılı ders döneminin son haftasına girilirken, öğrencilerimiz branşları ile ilgili uzmanlık alanı teknik-taktik ve uzmanlık alanı özel antrenman teknikleri derslerini alarak hem teorik hem pratikte gelişimleri gözlenmektedir. Ayrıca 4. Sınıf öğrencilerimizin haftalık 4 saat uygulamalı staj dersi ile uygulama dersinde öğrendiklerini sahaya dökme fırsatını da elde etmiş oluyorlar.