Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr

Antrenörlük Eğitimi








 Öğretim Elemanlarımız Erasmus Eğitim Alma Hareketliliği Kapsamında Portekiz’e Gittiler


İstanbul Gelişim Üniversitesi öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Milaim BERİSHA, Arş. Gör. Aliye Büyükergün ve Arş. Gör. Ali Kaya Erasmus koordinatörlüğü iş birliği ile Portekiz’in Guarda kentinde bulunan Politecnico Da Guarda Üniversitesi'nin Beden Eğitimi bölümünde 5 gün süre ile eğitim aldılar.



Politecnico Da Guarda üniversitesinin uluslararası ofis birimin hazırlamış olduğu programda; kampüs gezisi, laboratuvarlar ve tesisler üzerine inceleme, bölüm öğretim elemanları ile kısa toplantılar ve son olarak öğretim elemanlarından Pedro Diaga tarafından hazırlanmış ders içerikleri ve öğrenim çıktılarının yer aldığı sunum bulunmaktaydı.

Her yıl öğrencilerimizin Erasmus öğrenim hareketliliği aracılığıyla eğitim alma imkânı bulduğu Politecnico Da Guarda üniversitesinin,  “ikili iş birliği anlaşmalarının kurulması yoluyla diğer yerli ve yabancı yükseköğretim kurumlarıyla ilişkileri uygulamak ve genişletmek” politikasına bağlı olarak, İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencilerinden çok memnun olduklarını, kurumlar arası anlaşmanın onları her zaman mutlu ettiğini belirtmişlerdir.