Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr

Antrenörlük Eğitimi








 Dünya şampiyonunun ismi cimnastik salonuna verildi


Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencimiz Ayşe Begüm Onbaşı’nın adı, antrenmanlarını yaptığı BESYO’ya ait Cimnastik Salonu’na verilerek salonun açılışı yapıldı. Onbaşı, “Ter döktüğüm salonda kendi ismimin yazması, her zaman onu görecek olmam bana ekstra bir motivasyon kazandıracak. Çok mutluyum” dedi.


Cimnastik salonu açılışında Mütevelli Heyeti başkanımız Sayın Abdülkadir Gayretli ve Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Nail Öztaş da sporcumuza tebriklerini sundu ve başarılarının devamını diledi.
Kendi adını taşıyan İstanbul Gelişim Üniversitesi Ayşe Begüm Onbaşı Cimnastik Salonu’nda heyecanını attığı taklalarla yansıtan Onbaşı, “Kardeş ülkeye gidip İstiklal Marşı’nı okutabilmek bizim için en büyük hedeflerden bir tanesiydi. Büyükler kategorisinde alınan bu altın madalya Cumhuriyet tarihinde bir ilk. Böyle bir başarıya ulaşmak hem benim adıma hem de ailem, antrenörüm ve beni destekleyenler adına mutluluk ve gurur verici bir olay. İsmimim verilmesinden çok onore oldum. Okuduğum üniversitede böylesine güzel bir oluşumun olması, böyle güzel bir hareket beni çok mutlu etti” diye konuştu.