Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr

Antrenörlük Eğitimi








 Doç. Dr. Osman Ateş "Atletik Performansta İleri Teknoloji Kullanımı ve Monitörizasyon" konulu seminerde İGÜ'lü öğrenciler ile buluştu


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Antrenörlük Eğitimi Bölümü tarafından “Atletik Performansta İleri Teknoloji Kullanımı ve Monitörizasyon” adlı seminer gerçekleştirildi.


Programda Doç. Dr. Osman Ateş sportif performansın belirlenmesinde çeşitli ölçüm yöntemlerinden bahsederken monitörizasyonun önemini vurguladı. Atletik performansta uygulanabilen çeşitli testler ve analiz yöntemlerinden bahseden Ateş, seminer sonunda öğrencilerden gelen soruları cevapladı. Yoğun ilgilinin olduğu seminer sonrasında katılımcılara “Atletik Performansta İleri Teknoloji Kullanımı ve Monitörizasyon” katılım belgesi verildi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Doç. Dr. Osman Ateş’i öğrenciler ile buluşturmaktan onur duyduklarını dile getirerek, öğrencilere sağladığı katkılarından dolayı Ateş’e ve semineri düzenleyen Antrenörlük Eğitimi bölüm başkanlığına ve öğretim elemanlarına teşekkürlerini iletti.