Antrenörlük Eğitimi

Bisiklet Sporunda Gelen Başarımız

Okulumuz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Gamze Ceyhan İstanbul’da yapılan bisiklet yarışında kürsü yaptı.

Granfondo yarışları son yıllarda bisiklet sporu adına önemli organizasyonlardan biri haline gelmiştir. Bu sene Muğla, İstanbul ve İzmir şehirlerinde yer alacak olan bu organizasyon, yoğun bir katılıma sahip olmasıyla dikkat çekmektedir. Bu gibi yarışlar son yıllarda bisiklet sporunun gelişmesine öncülük ederek, amatör sporların önemini bir kez daha ortaya koymaktadır.

Spor geçmişi başarılarla dolu olan, spor tırmanışı branşında milli sporcumuz olan ve bisiklet sporunda da bunu devam ettireceğine inandığımız, İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu araştırma görevlisi Gamze Ceyhan bisiklet sporunda yaptığı derece ile madalyalarına bir yenisi daha ekledi. 82 km’lik uzun parkur kategorisinde yarışarak, kendi yaş kategorisinde 1. liği elde ederken, tüm kadınlar genel klasman kategorisinde ise 3. olarak önemli bir başarıya imza atmıştır. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.