Antrenörlük Eğitimi

Antrenörlük Eğitimi Bölüm başkanı 2019-2020 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı dönem açılış mesajı

Değerli mesai arkadaşlarım ve sevgili öğrenciler;

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılına başlamış bulunuyoruz. Genç bir üniversite olmamıza rağmen bölümümüz, nitelik ve nicelik bakımından her geçen gün kendini geliştirmeye devam etmektedir. Yeni tesislerimizle birlikte bu gelişimde siz değerli akademik personelimizin ve sevgili öğrencilerimizin katkıları yadsınamayacak kadar büyüktür.

Bu nedenle 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında İGÜ BESYO ailesine ve Antrenörlük Eğitimi Bölümümüze katılan tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte tüm öğrencilerimizin bizlerle olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyor, tüm öğrencilerimize öğretim hayatlarında başarılar diliyorum.