Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr

Antrenörlük Eğitimi








 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Açılış Mesajı


İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi. Aydın Pekel, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz dönemi açılış mesajını yayımladı.


2021-2022 güz döneminde Antrenörlük Eğitimi Bölümünü kazanan tüm öğrencilerimize, emeklerin ve büyük özverilerin karşılığında hak ettiğiniz bu başarı için sizleri kutluyor, bölümümüze hoş geldiniz diyorum. Bölümümüz seçkin akademisyenlerinden eğitim alırken, aynı zamanda araştırmayı, sorgulamayı ve gelişmeyi ilke edinin. Değişin ve gelişin ki kariyerinize katkı sağlayın.

Sevgili İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencilerimiz;
Küresel salgın sürecinde ülke olarak zorlu ve sabır gerektiren bir dönemden geçiyoruz. 2020-2021 eğitim-öğretim yılı pandemi nedeniyle online eğitim olarak başarılı bir şekilde tamamlandı.  Her dönemde olduğu gibi yeni bir döneme de heyecanla başlıyoruz.  2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı dersleri yüz yüze, uzaktan eğitim ve hibrit eğitim sistemi şeklinde planlanmıştır.

Kuruluşunun üzerinden henüz sekiz sene geçmiş olmasına rağmen Antrenörlük Eğitimi Bölümü nitelik ve nicelik olarak büyük gelişmeler göstererek. ülkemizin antrenör-eğitmen istihdamına katkı sağlayan bir bölüm haline geldi. Antrenörlük Eğitimi Bölümü, öğrencilerimizin yüksek standartlarda bir eğitim alabilmesi için gerekli müfredat güncellemesini ve tesisleşmeyi planlayarak, uluslararası akreditasyon kuruluşlarından birisi olan AQAS tarafından akredite edilmiştir. Beden Eğitimi ve Spor alanında akredite olmuş öncül bölümlerden olmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca Antrenör Eğitimi Yönetmeliğine uygun olarak oluşturulan ders içerik ve programları ülkemize örnek bir model teşkil etmektedir.

Sevgili Öğrencilerimiz;
Bu eğitim-öğretim döneminde de saygılı, çalışkan, alanında değer üretebilecek, bilime katkı sağlayacak bir birey olma, hedefinize ulaşmak için derslerinize bir önceki döneme oranla daha gayretli, özenli ve özverili çalışacağınıza yürekten inanıyor ve sizlere başarılar dileyerek sevgilerimizi sunuyoruz.

Değerli Akademisyenlerimiz;
Bu zor görevinizde özverili çalışmalarınızın devamını ve 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılının sağlıklı ve başarılı geçmesini temenni eder, başarılar dilerim.