2. Wellness sağlıklı yaşam kongresinde, İGU Spor Danışmanı Namık Ekin ve Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kubilay Çimen yer aldı

Guinness Dünya rekorunu açıklayarak açılış konuşmasını gerçekleştirdiler. Yönetim ve organizasyon, performans konularında iki farklı bildiri sunuldu.
25-29 Nisan 2019'da Alanya'da gerçekleştirilen 2. Uluslararası Herkes İçin Spor ve Wellness Kongresi İGÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim üyeleri tarafından yapıldı. Açılış konuşmasında Spor danışmanımız Namık Ekin ve Doç. Dr. Kubilay Çimen söz hakkı veren kongre başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba'ya teşekkür ederiz.

Su altında dünya rekoru denemesi performans analizi ve "Su Altında 24 Saatte 300.814 Kilo Ağırlık Kaldırarak Gerçekleştirilen Dünya Rekoru Performansında Planlama Organizasyon ve Değerlendirme" bildirilerinin sunumu yapıldı.

İGÜ Spor Danışmanı Namık Ekin'i  ve Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Kubilay Çimen'i tebrik ederiz.