Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr


 Stratejik planlama komisyonu hazırlık çalışmaları

İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak, vizyon, misyon ve stratejik hedefleri, eğitim-öğretim sistemimize uygun olarak revize edilmesi konusundaki çalışmaları başlamıştır. İleriye dönük ve sürdürülebilirlik hedefler koyarak, şeffaf, anlaşılır ve kaliteyi temsil eden bir kurum kimliği oluşturma çalışmaları devam etmektedir.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Stratejik Planlama Komisyonu tarafından, 01.11.2018 tarihinde toplantı düzenlendi. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Zahit Serarslan’nın yöneticiliğini yaptığı toplantıya Müdür Yardımcılarımız Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Soyal, Öğretim Görevlisi Aydın Pekel,  Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem Öner, Öğretim Görevlisi Tekmil Sezen Göksu ve  Öğretim Görevlisi Deniz Demir Bolçay  katılmıştır.

Üniversitemiz bünyesinde farklı bakış açılarına yer vermek, katılımcı ve paylaşımcı çalışmaları şeffaflık içerisinde yürütmek adına, okulumuz öğrencileri de toplantıya davet edilmiştir. Egzersiz ve Spor Bilimleri 4. Sınıf öğrencisi Umut Yanılmaz, Spor Yöneticiliği 4. Sınıf öğrencisi Selim Akman ve Antrenörlük 3. Sınıf öğrencisi Burcu Cimrenli’nin toplantımıza hazırlık yapıp gelmeleri, öneri ve görüşlerini sunmaları, okulumuza bakış açılarını ifade etmeleri keyifli bir çalışma ortamı oluşturmuştur.

İç paydaşlarımız olan öğrencilerimizle öğretim elamanları ve yüksekokul yönetiminin bir araya gelmesi,  Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun  nasıl bir vizyon ve misyona sahip olacağı konusunda kayda değer  fikirlerin ortaya çıkmasına sebep olmuştur.



Haberler

Tüm Haberler