Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr


 Müdürümüzün 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Dönem Açılış Mesajı

Yüksekokul müdürümüz bahar yarıyılı ile ilgili temennilerini paylaştığı bir mesaj yayınladı
İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun üyesi olan kıymetli akademisyenlerimiz, idari personelimiz ve değerli öğrenciler;

2018-2019 Eğitim- Öğretim Yılı Güz yarıyılı itibarıyla Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu yeni yerleşkesine geçiş yapmıştır. Yerleşkemizde siz değerli öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim alarak, mesleki gelişimlerini en iyi seviyeye çıkarmak adına uygulama alanları hizmetinize sunulmuştur. Üniversitemiz tarafından yerleşkemize yapılan yatırım ile birlikte Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu olarak eğitim standartlarımızı geliştirmek için tüm müfredatımız güncellenerek, Antrenörlük Eğitimi, Spor Yöneticiliği ve Egzersiz ve Spor Bilimleri bölümleri uluslararası akreditasyon kuruluşlarından birisi olan AQAS tarafından akredite edilmiştir. Rekreasyon Bölümünün akredite edilmesi için gerekli çalışmalarımız devam etmektedir. Bu olumlu gelişmeler neticesinde, 2018-2019 Eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı yüksekokulumuzun bütün üyeleri tarafından başarıyla tamamlanmıştır.

2018-2019 Eğitim- öğretim yılı bahar yarıyılında da öğrencilerimizin mevcut eğitimlerinin dışında, kariyerlerini yönlendirmek ve mesleki gelişimlerini yönetmelerini sağlamak, yüksekokulumuzun en büyük hedefleri arasında yer almaktadır. Bu hedefler doğrultusunda üniversite - öğrenci- paydaş ortaklığını aktif etmeye yönelik çalışmalarımızın kısa sürede sonuç vereceğini düşünüyoruz. Öğrencilerimizin istihdamları için paydaşlarımızın desteklerini isterken, aynı zamanda paydaşlarımızın eğitimli personel ihtiyaçlarını öğrencilerimiz ile karşılayarak spor alanına güçlü bir katkı sağlayacağımız kanaatini taşıyoruz.

Yüksekokulumuz için hedeflerimizin sınırlarını çizerken, üniversitemizin vizyonuna uygun, değerli idari ve akademik personelimizin yeterlilikleri önemli bir rol oynamaktadır. Belirlediğimiz hedeflere her geçen gün bir yenisini eklememize destek olan mesai arkadaşlarım, sizlerin özverisi, sorumluluk bilinci ve mesleki deneyimleri, yüksekokulumuzun değerini artırmaktadır. Sizlerin mesleki kimlikleri, öğrencilerimizin gelişimine ve yüksekokulumuzun hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacaktır.

Bu bilgilerin ışığında üniversitemiz, yüksekokulumuz ve bölümlerimiz için, yeni eğitim- öğretim yarıyılımızın hayırlı olmasını umut ederken tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

 
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Vekili
Dr. Öğr. Üyesi Mehmet SOYAL


Haberler

Tüm Haberler