İstanbul Gelişim Üniversitesi voleybol erkek ve kız takım seçmeleri yapıldı

02.11.2018 Cum 03:57

Üniversitemiz bünyesindeki farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerimizin Voleybol branşı okul takımlarında yer alabilmesi için takım seçmeleri Voleybol Takımlar Koordinatörümüz Öğr. Gör. Deniz Demir Bolçay tarafından yapılmıştır.

İstanbul_Gelişim_Üniversitesi-BESYO-Voleybol_Okul_Takımı_Seçmeleri
İstanbul Gelişim Üniversitesi Kız ve erkek voleybol takım seçmeleri 02.11.2018 Cuma günü Güzel Sanatlar Fakültesi spor salonunda gerçekleştirilmiştir.

Öğr. Gör. Deniz Demir Bolçay tarafından yapılan seçmelere 35 kız öğrenci, 28 erkek öğrenci olmak üzere toplam 63 öğrencimiz katılım göstermiştir.  Seçmeler sonucunda kadroda yer alamayan öğrencilerimiz haftada iki gün olmak üzere antrenmanlara katılarak kendilerini geliştirme ve sonraki dönemlerde takım kadrosunda görev alabilme imkânı bulabileceklerdir.

Okul voleybol takımlarımız gelişen ve güçlenen kadrosu ile Kızlarda üniversiteler arası 2. Ligde, erkeklerde ise 1. Ligde mücadele etmeye devam ediyor. Okul Yönetimi olarak 2018-2019 dönemi üniversiteler arası voleybol turnuvasında antrenör ve sporcularımızın başarılarının devamını diliyoruz.