İstanbul Gelişim Üniversitesi Salon Futbolu İstanbul 1. Lig Müsabakalarında Finale Kaldı

11.04.2019 Per 11:59

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun organize ettiği İstanbul Salon Futbol 1. Lig müsabakaları sonucunda İstanbul Gelişim Üniversite Salon Futbolu Takımımız Hatay’da düzenlenecek Türkiye Koç Spor Fest Üniversiteler Salon Futbolu 1. Lig müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır.

İGÜ_Salon_Futbolu
İstanbul Gelişim Üniversitesi Salon Futbolu takımımızın 12 Nisan 2019 Cuma günü Osman Solakoğlu Spor Salonu'nda saat 13:00' da Nişantaşı Üniversitesi ile oynayacağı final maçına tüm İstanbul Gelişim Üniversitesi ailesi davetlidir.

Salon futbolu takımımıza ve teknik ekibimize final müsabakalarında başarılar dileriz.