Halter Milli Takım Antrenörü Ramadan Mutlu İGÜ BESYO’yu ziyaret etti

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu, Antrenörlük Eğitimi Bölümü Dr.Öğr. Üyesi Rüştü Şahin’ in davetlisi olarak Yüksekokulumuzu Halter milli takım antrenörü Ramadan Mutlu ziyaret etti.

Yeni bina ve spor tesislerini gezerek, Genel Antrenman Bilgisi ve Antrenman Modelleri derslerinde öğrenciler ile buluşan Mutlu, öğrencilerimize uygulamalı olarak kuvvet antrenmanı yöntemlerine ilişkin önemli bilgiler verdi ve onlardan gelen soruları yanıtladı.

Halter milli takım antrenörü Ramadan Mutlu’ yu okulumuzda ağırlamak ve öğrencilerimizle buluşturmaktan onur duyduk. Ziyaretleri ve öğrencilerimize sağladığı değerli katkılarından dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İstanbul Gelişim Üniversitesi
 Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Müdürü