Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu özel yetenek sınavları sona erdi

23.07.2019 Sal 05:02

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Özel Yetenek Sınavı 19 Temmuz Cuma günü başlamış, 21 Temmuz Pazar günü yoğun bir katılım ile tamamlanmıştır.

IGU BESYO
İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhan Aykaç ve Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çöp Fatih Spor kompleksinde yapılan özel yetenek sınavına ziyarete gelerek aday öğrencilerimize başarılar dilemiştir.

Özel Yetenek sınav komisyonu ve sınavda görevli olan öğretim elemanları ile görevli öğrencilerin göstermiş olduğu özveri sebebiyle başarılı bir özel yetenek sınavı geçirmiş olmanın gururunu yaşamaktayız. İGU Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ailesi olarak bölümlerimizde öğrenim hakkı kazanan aday öğrencilerimizi tebrik eder ve özel yetenek sınavımıza yoğun ilgi gösteren bütün aday öğrencilerimize teşekkür ederiz.