Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 4. sınıf öğrencilerimiz poster sunumlarını gerçekleştirdi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bünyesinde yer alan 4 bölümden 253 öğrencimiz poster sunumlarını yaparak mezuniyetlerini taçlandırdılar.
Antrenörlük Eğitimi, Rekreasyon, Egzersiz ve Spor Bilimleri ve Spor Yöneticiliği bölümleri son sınıf öğrencileri Bitirme Tezi dersi kapsamında ve danışman hocalarının destekleriyle yürüttükleri bilimsel çalışmalarını tez komisyonuna sundurlar. Yorucu bir sürecin ardından büyük bir heyecanla poster bildirileri eşliğinde savundukları araştırma sonuçlarını başarıyla tamamlamanın gururu ve ve mutluluğu ile mezuniyet sevinçlerini taçlandırdılar.