Spor Yöneticiliği

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nail Öztaş Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerimiz ile buluştu

Spor Yöneticiliği Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin Sporda Örnek Olay Analizi dersine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nail Öztaş katılım sağladı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin Sporda Örnek Olay Analizi dersine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nail Öztaş katılım sağladılar. Öğr. Gör. Tekmil Sezen Göksu’nun dersinde, öğrencilerle bir araya gelen Prof. Dr. Nail Öztaş, kariyer yönetimi, akademik başarı, Türkiye’de ve Dünya’daki güncel verilerden yola çıkarak keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.

Dersin sonunda katılımlarından ve katkılarından dolayı Prof. Dr. Nail Öztaş’a öğrenciler tarafından Darüşşafaka Basketbol Kulübü’ne ait Şampiyonluk tişörtü ve atkısı hediye edildi.