Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr

Spor Yöneticiliği








 Bölüm Başkanımızın Dönem Açılış Mesajı


Bölüm başkanımız bahar yarıyılı ile ilgili temennilerini paylaştığı bir mesaj yayınladı.


Spor Yöneticiliği Bölümü üyesi olan değerli akademisyenlerimiz, idari personelimiz ve sevgili öğrenciler;

2018-2019 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı itibariyle yeni tesislerimizde güzel bir başlangıç yapılmıştır. Yeni tesislerimizde, fitness salonu, cimnastik salonu, dans salonu, mücadele sporları salonu, atletizm pisti, tenis kortları, serbest etkinlik alanı ve spor salonu bulunmaktadır. Tesislerimizdeki uygulama alanları öğrencilerimize, eğitim aldıkları spor branşlarında ve özellikle  de uzmanlık branşlarında yaparak ve yaşayarak öğrenme olanağı sunmaktadır. Bu olanağın öğrencilerimizin mesleki geleceklerine katkı sağlayacağı, sporu yönetirken spor olaylarını çok yönlü olarak değerlendirebilme yetilerini güçlendireceği düşünülmektedir.

Spor Yöneticiliği Bölümü  öğrencilerimizin yüksek standartlarda  eğitim alabilmesi için gerekli müfredat güncellemesi yapılmış, gerekli tesisleşme sağlanarak uluslararası akreditasyon kuruluşlarından biri olan AQAS tarafından bölüm akredite edilmiştir. Beden Eğitimi ve Spor alanında akredite olmuş öncül bölümlerden olmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu süreçte desteği olan herkese bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Geçtiğimiz dönemlerde ümit ettiğimiz ve hayalini kurduğumuz bütün çalışmalarımızın gerçekleştiği bir dönem geçirilmiştir.

Sevgili öğrencilerimiz;

Bu eğitim-öğretim döneminde de saygılı, çalışkan, alanında değer üretebilecek bir birey olma hedefinize ulaşmak için derslerinize bir önceki döneme oranla daha gayretli, özenli ve özverili çalışacağınıza yürekten inanıyor ve sizlere başarılar dileyerek sevgilerimizi sunuyoruz.

Değerli akademisyenlerimiz;
Bu zor görevinizde özverili çalışmalarınızın devamını ve 2018-2019 eğitim-öğretim yılı bahar yarılının sağlıklı ve başarılı geçmesini diliyoruz.
 
Dr. Öğr. Üyesi Mehmet SOYAL
Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı