Rekreasyon

"Adım Adım Gelişiyorum, Sosyalleşiyorum!" projesi

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı – Cerebral Palsy Türkiye sporun Cerebral Palsy’li bireyler üzerindeki olumlu etkisini ön plana çıkarmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığının Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamındaki desteğiyle “Adım Adım Gelişiyorum, Sosyalleşiyorum!” projesini başlattı.

İGÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kubilay Çimen İstanbul Gelişim Üniversitesi adına bizleri bu projede temsil etti.

Cerebral Palsy’li çocuklar “Sosyal Uyum” etkinliğinde sporcularla bir araya geldiler. Guinness dünya rekoru kıran Türk Rekortmen Namık Ekin, Dünya Masterler Yüzme Şampiyonu ve Rekortmeni Ahmet Nakkaş, İstanbul Gelişim Üniversitesi BESYO Rekreasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kubilay Çimen, Galatasaray Spor Kulübü Yüzme Şubesi Kurul Üyesi Dr. Ali Özüak, Olimpik Yüzücü Koçu Kaan Özdoğru yer alarak etkinlik sonunda kendi hayat hikâyelerini paylaştılar ve aynı zamanda Cerebral Palsy’li çocuklar, merak ettiği tüm soruları sporculara sorarak bilgi aldılar.