Rekreasyon

Bölüm Başkanımızın Dönem Açılış Mesajı

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bünyesinde bulunan Rekreasyon Bölümümüz yeni bir döneme girmiş bulunmaktadır. Gerek öğrencilerimizin ihtiyaçları gerekse vizyonumuz açısından İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak yeni rekreatif projeler ve ders müfredatımızla bölümümüzü en iyi şekilde tanıtmak amacındayız.

Türkiye standartlarına göre yüksek kalitede olan öğrenci portföyümüz ile bunu başarı ile gerçekleştireceğimize inanıyorum. Henüz uluslararası platformda da çok yeni bir kavram olan rekreasyonun, hali hazırda okuyan ve mezun olan öğrencilerimiz sayesinde ülke bazında tanıtımına katkısı oldukça iyi seviyededir. Öğrencilerimiz resmi ve özel kurumlarda lisans öğreniminin 2. senesinde bile iş olanaklarına sahip olmaktadırlar.

Kaliteli insanların kaliteli eğitimlerden geçtiği gerçeğinden yola çıkarak hazırlanan ders müfredatları, öğrencilerimizin okul sonrası hayatlarını pozitif etkilemektedir. Mücadelemiz bölümümüzü, dünya standartlarında kendini sürekli yenileyen bir sistemle; etkinlikleri, hizmetleri ve sportif başarılarıyla Türkiye’de ve dünyada bilinen bir kurum haline sokmaktır. Şüphesiz bunları yaparken temel değerlerimizin- kurum hafızasını silmeden-yapılanın üzerine koyarak gelişimini sağlamaktır.

İstanbul Gelişim Üniversitesi yönetiminin öğrenci odaklı olması öğrencilerimizin en büyük avantajlarından biridir. Bunun yanı sıra Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu en son bilgilerle donanımlı alanında uzman akademik kadrosuyla bundan sonrası için de öğrencilerimizin teminatı olacaktır. Geçtiğimiz dönemlerden bu yana oldukça ilerleme kat eden Rekreasyon bölümümüz ivedi ile akreditasyon sürecinde özveri ile çalışmaktadır. Velhasıl 2018-2019 öğretim yılının ikinci yarıyılında da yeni yönetimimizle okulumuz eğitim kalitesini optimum seviyeye getirmeyi düşünmekteyiz. Yeni öğretim yarıyılı akademisyen ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Dr. Öğretim Üyesi Engin Işık Abanoz
İstanbul Gelişim Üniversitesi