Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr

Antrenörlük Eğitimi








 Yüksekokulumuz Tenis Dersleri


2018-2019 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında faaliyete geçen İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tenis kortları uzmanlık ve seçmeli tenis dersleri için tüm hızıyla devam ediyor.


       Yüksekokulumuz müfredatında yer alan Antrenörlük eğitimi bölümü 3. Ve 4. sınıf uzmanlık tenis dersleri ve 3. Sınıf seçmeli tenis dersleri Öğr. Gör. Mustafa Er, Öğr. Gör. Mustafa Baş, Arş. Gör. Aydıner Attila ve Arş. Gör. Aliye Büyükergün tarafından yürütülmektedir.

       2018-2019 Güz yarıyılının ders döneminin son haftasına girilirken öğrencilerimiz branşları ile ilgili uzmanlık alanı teknik-taktik ve uzmanlık alanı özel antrenman teknikleri derslerini alarak hem teorik hem pratikte gelişimleri gözlenmektedir. Ayrıca 4. Sınıf öğrencilerimizin haftalık 4 saat uygulamalı staj dersi ile uygulama dersinde öğrendiklerini sahaya dökme fırsatını da elde etmiş oluyorlar.

         Öğrencilerimizin uygulama dersleri sırasında yeni tesisimizin fiziki imkânlarından memnun oldukları gözlemlenmektedir. Yapılan uygulama dersleri ile birlikte öğrencilerimiz final sınavı hazırlıklarını da sürdürmektedirler.