ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ

İstanbul Gelişim Üniversitesi Kuşadası' nda!

27.05.2018 Paz 02:43

Aqua Fantasy Kuşadası 27 Nisan – 1 Mayıs 2018 tarihleri arasında, Uygulamalı Kamp Eğitimi dersi kapsamında öğrenciler ve öğretim elemanlarıyla Yaz Sporları Kampı gerçekleştirilmiştir.

Kuşadası Kampı
Öğretim elemanları: Öğr. Gör. Tekmil Sezen Göksu, Öğr. Gör. Özdemir Atar, Arş. Gör.  Mustafa Demir, Arş. Gör. Şeyma Öznur Cesur, Arş. Gör. Cüneyt Seydioğlu,  ve  Spor Koordinatörü Ramazan Sanlav eşliğinde Antrenörlük, Rekreasyon ve Spor Yöneticiliği bölümü 3. Sınıf öğrencileri ile kamp gerçekleştirilmiştir.

Yaz sporlarında uzman olan eğitmenler eşliğinde, Rüzgar Sörfü, Katamaran, Kano, Su Topu ve Su Kayağı aktiviteleri yapılmıştır. 90 öğrenci ve 6 öğretim elemanıyla geçen kamp süresince öğrenciler keyifli vakit geçirmiştir, eğitimler zamanında tamamlanmış ve öğrenciler teorik derslerden sonra uygulama alanında da başarılı olmuşlardır.

Cihangir Mahallesi Şehit Piyade Onbaşı Murat Şengöz Sokak No:8 Avcılar/ İSTANBUL